Sony Clie 615

Annonse


Palm med Sony-vri

Sony Clie 615Designmodellen med fargeskjerm har fått navnet Clie PEG-T615C, og vil I USA koste rundt 3600 kroner. Bortsett fra siste generasjon Palm-programvare har Sony-modellen noen snacks i tillegg å by på. Den kan blant annet brukes som universal-fjernkontroll til alt fra TV til CD-spiller.

Bedre fjernkontroll

Dette har latt seg gjøre med tilleggsprogramvare tidligere, men nå er det altså innebygd. Dessuten sier Sony at problemene med det svake infrarøde signalet, som gjorde at Palm knapt kunne brukes som fjernkontroll i det hele tatt, nå er løst.

Innebygd er også Documents to Go for å holde styr på Microsoft Office-dokumenter. Skjermen har en oppløsning på 320 X 320 pixel og internminnet er 16 MB.

Halve prisen

Budsjettmodellen Clie PEG-S360koster halvparten, altså godt under 2000 kroner. Skjermen er 160 X 160 pixel svart hvitt. 360 har i likhet med 615-modellen Documents to Og og Plam OS 4.1.

Sonys PDA-modeller selges ikke i Norge, og det er heller ingen umiddelbare planer om å lansere dem. Men i løpet av det knappe året de har vært på markedet i USA har de greid å kapre ti prosents markedsandel.Årsaken er trolig kombinasjonen av Palms brukervennlighet og Sonys design, samt relativt hyggelige priser til Sony-produkter å være.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse