Sounblaster Extigy

Annonse


Soundblaster Extigy lansert

Sounblaster ExtigySounblaster Extigy tar utgangspunkt i den superbe lydprosesseringen i Audigy, og legger dermed et 24-bits 96KHz (på avspilling) 5.1 lydkort i hendene laptop-brukere og andre med få PCI-kortplasser å avse.

Av tilkoblinger finner vi på fronten av Extigy optisk inn og ut, line in, mic in, og headset-uttak. Baksiden er prydet med USB, MIDI inn og ut , SPDIF inn, digital ut, samt utganger for front-, rear- og center/sub høyttalere (evt. til ekstern forsterker).

Extigy kan altså brukes som et fullblods PC-lydkort, med Creative’s standardutrustning av EAX Advanced HD og resten av effekt-sortimentet fra Audigy, men kan også fungere som en frittstående surround-mottaker for DVD, Playstation 2, eller hva man ellers måtte ha av 5.1 lydkilder.

Soundblaster Extigy lanseres internasjonalt i Januar, og vil dukke opp i norske butikker i løpet av februar eller mars. Prisen vil ligge på mellom 1500 og 2000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse