Munk med mobil

Annonse


Munker starter nettbutikk

Munk med mobilDet er munkene ved Cistercienserklosteret på Caldey Island som har startet salg fra nettstedet caldey-island.co.uk. Etter at turister den siste tiden har sviktet klosterets suvenirbutikk håper munkene på at Internett skal bli redningen, melder Ananova.

– Jeg er sekretær, og tar meg av pengebeholdningen. Jeg får mange regninger, men vi trenger penger å betale dem med, uttaler pastor Robert O’Brien.

Aner vi en julegave-klassiker?

På nettstedet selger munkene diverse produkter som de selv har laget – både konfekt, parfymer, bøker skrevet av de 17 munkene og CD-er med «passende» innhold. Kanskje blir parfymen «Caldey for Men» den store julegaven neste år.

– Vi vil heller selge produktene våre over Internett enn å måtte legge ned driften av klosteret grunnet økonomiske problemer, uttaler O’Brien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse