MacWorld

Annonse


Apple-rykter flyr høyt

MacWorldDet har nesten blitt en vanesak – før hvert Mac-arrangement spekuleres det i ville baner om hvilke fantastiske nyheter og revolusjonerende produkter som Apple-gjengen vil lire av seg…noe som naturligvis fører til en viss skuffelse blant mange når bare en brøkdel av spådommene viser seg å slå til.

Riktignok er den offisielle linjen fra Apple selv som regel begrenset til utsagn som «Vi kommer med spennende nyheter på Macworld Expo», men denne tausheten er ikke desto mer en pådriver for ryktespinnende nettsteder og spekuleringer rundt diverse super-produkter som Apple angivelig skal ha liggende på lur.

Nye epler?

Så hva sier så ryktebørsen om årets Macworld i San Fransisco? Først og fremst er det relativt stor enighet om at Steve Jobs vil bruke åpningstalen sin til å presentere en nye serie iMac med flate LCD-skjermer – dette vil i så fall være starten på siste etappe i Apples fullstendige utfasing av CRT-skjermer.

Dessuten mener mange at vi kan vente oss maskiner med den nye G5-prosessoren, som skal ha vært klar for masseproduksjon siden desember med klokkefrekvens opp mot 1,6 GHz.

Annonse
Enkelt nettsteder, som spymac.com, venter på den mye omtalte iWalk, og presenterer stadig delvis feilaktig og misvisende informasjon om det som visstnok skal være en kommende PDA – nylig ble en videosnutt lagt ut av «iWalk», men denne har nå blitt fjernet fra sidene. Tidligere bilder nettstedet har presentert innrømmer Spymac selv å ha fingert frem i Photoshop.

Apple Norge er som vanlig hemmelighetsfulle i forkant av Steve Jobs’ preken, men har lovet at 7. januar blir en merkedag som «overrasker selv de mest fantasifulle».

Steve Jobs hovedtale fra San Francisco blir kringkastet på Apples nettsted fra kl. 18 norsk tid mandag 7. januar.

Flere spådommer finner du her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse