zaurus1

Annonse


Sharp Zaurus til Norge?

zaurus1Sharp Zaurus skiller seg fra andre PDA’er ved at den benytter Linux 2.4 (Embedix) operativsystem. Dessuten har den et tastatur som du kan trekke frem om du ønsker et alternativ til å skrive med håndskrift direkte på skjermen.

Zaurus kjører dessuten AmigaDE og PersonalJava.

Krever volum

Det er Sharp i Sverige som avgjør om vi i det hele tatt vil kunne få tilbud om denne maskinen i Norge. Erik Berntsen hos den norske importøren Finn Claussen, sier maskinen ikke vil bli solgt i Norden med mindre interessen for maskinene er så stor at det kan importeres et stort kvanta.

Annonse
Skepsis

Selv om maskinen skulle komme til Norden er det slett ikke sikkert den kommer til Norge. Sist Sharp forsøkte seg i PDA-markedet brant man inne med et stort parti maskiner som måte selges med tap. Skepsisen til de håndholdte maskinene er derfor påtakelig.

Netthandel

For den som like vel ønsker å kjøpe en Zaurus finnes selvsagt muligheter, og en maskin kan kjøpes fra England for snaut 5000 kroner. Da må du imidlertid smile pent, kalle deg utvikler og betale med kredittkort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse