Du er blakk

Annonse


Piip – du er blakk!

Du er blakkDet er storbanken Nordea som har lansert denne tjenesten for sine nettbankkunder. Tidspunktet er neppe tilfeldig valgt. Når julehandelen pågår som verst, kan det være greit å få beskjed om at det er på tide å stoppe.

Melding om endring

Foreløpig er disse tre tjenestene tilgjengelig:
1. Melding når disponibelt beløp kommer over eller under et oppgitt beløp.
2. Melding om disponibelt beløp på bestemte tidspunkter (ukedag, dato og klokkeslett).
3. Melding når det har vært endring på et bestemt beløp på konto.

Pils-budsjett

Du kan sette opp varsler som forteller om konto har mindre enn 1000 kroner, eller varsler som gir saldo på konto en fredag ettermiddag, rett før du skal på byen. Kombinasjonen kan kanskje ødelegger kvelden…

Moroa koster tre kroner pr. melding, og pengene trekkes fra konto en gang i måneden. Foreløpig er det bare Netcom og telenors kunder som får glede av det, men Nordea lover at flere operatører kan bli aktuelle etterhvert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse