Lord of The Rings Ork

Annonse


Ringenes Herre fra mange hold

Lord of The Rings OrkI dag kunne Electronic Arts annonsere sine eksklusive lisensrettigheter på Peter Jackson’s Ringenes Herre-filmer. Verdens største spillselskap har tydeligvis hatt denne avtalen i boks en god stund, for det første spillet skal lanseres allerede våren 2002, i forbindelse med den andre filmen, To tårn.

Denne avtalen med New Line Cinema representerer bare en av de mange store filmrettighetene Electronic Art har sikret seg de siste årene, og Ringenes Herre-trilogiene føyer seg da til rekken av store merkevarer som Harry Potter og James Bond 007. EA lager spill for både PC, Playstation2, Gamecube, Xbox, og Gameboy.

Samtidig er spillselskapet Sierra godt i gang med utviklingen av sitt eget Lord of The Rings-spill, som ITavisen.no fikk en sniktitt på i Los Angeles tidligere i år. Dette blir et 3D eventyrspill for Xbox, hvor man springer rundt og utforsker Tolkiens verden som hobbiten Frodo.

Sierra sitter på bok-rettigheter, og kan derfor ikke benytte seg av karakterer og scener fra filmen slik vi helt sikkert vil finne i spillene fra Electronic Arts.

Da gjenstår det å se hvorvidt det spillende Tolkien-publikum vil la seg fenge av Liv Tyler og Elijah Woods oppsyn fremfor Sierras tolkning av hvordan de eventyrlig smårollingene, alvene og orkene egentlig ser ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse