Grand Theft Auto 3 ill 2

Annonse


Må endre voldsspill

Grand Theft Auto 3 ill 2Australske Office of Film and Literature Classification rokker ikke på sin beslutning om å forby Playstation 2-spillet Grand Theft Auto 3 for salg og fremvisning.

Take 2, selskapet som utgir spillet, sier de skal sørge for å modifisere GTA3 slik at det kan bli solgt i Australia fra og med januar 2002, melder Reuters.

Nøyaktig hvilke endringer som skal gjøres er ikke kjent, men det er skjellig grunn til å tro at sensurmyndighetene hadde enkelte «features» i tankene når de kom til sin strenge avgjørelse; i GTA3 står spilleren nemlig fritt til å rundjule prostituerte, skyte lemmer av hjemløse, og banke opp eldre så blodet spruter.

Kunder som har kjøpt spillet i Australia bes om å returnere det lovstridige produktet til forhandleren.

Annonse
For fulle mugger i Norge

Grand Theft Auto er blant de besteselgende spillene for tida. I følge importøren KE Media er 27 000 eksemplarer solgt i Norge hittil.

Norske sensurinstanser har foreløpig ikke latt høre fra seg.

Nye voldsorgier

Det blir jo spennende å se hvor heldig Take 2 og Rockstar Games blir med sensuren på sitt neste spillprosjekt, State of Emergency, hvor spilleren blant annet kan bruke avskutte kroppsdeler som slagvåpen mot politiet.

Se forøvrig vår anmeldelse av GTA3, og www.oflc.gov.au.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse