Intellimouse

Annonse


Årets PC-tilbehør

IntellimouseDet ultimate ekstrautstyret for spillentusiasten er utvilsomt Logitechs MOMO Force, et luksusratt for fartsgærninger i håndsydd lær, rustfritt stål og børstet aluminium til drøye to og en halv tusenlapp.

Microsoft vinner

Til daglig bruk på kontoret må du selvsagt ha en trådløs, optisk mus. Logitech var først ute, og hadde vanvittig suksess med sin Cordless MouseMan Optical i år.

Microsoft fulgte etter noen måneder seinere med sin Wireless Intellimouse Explorer – etter vår mening vinneren av de to.

Perfekt for spioner

Trådløse tastaturer fikk et skudd for baugen i år, da det viste seg at halve nabolaget kan følge med på hva du skriver.

Annonse
Stort bedre er det kanskje ikke med trådløst nettverk, eller WLAN. Men dersom du ikke har spesielt mye å skjule, er det helt sjef å kunne ha med deg nettet overalt hvor du finner det for godt å bruke den bærbare.

WLAN, som i fjor var forbeholdt bedrifter med tjukke budsjetter, ble i år tilgjengelig for alle.

Billige nettverk

Trives du fortsatt med ledninger, er det nesten gratis å legge opp et privat hjemmenettverk, slik at flere familiemedlemmer kan være på nett samtidig. Dette har blitt mer og mer aktuelt etter hvert som bredbåndet kommer inn i de tusen hjem.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse