Cassiopeia E 200

Annonse


Cassiopeia E-200 omsider salgsklar

Cassiopeia E 200Casio viste sin nye Pocket PC under lanseringen av Windows Pocket PC 2002 i oktober. De av oss som var tilstede fikk se en maskin som skiller seg mye fra forrige toppmodell E-125. Blant annet har også Casio nå reflektiv skjerm og Intels Strong ARM 206 MHz prosessor.

Også designmessig er det gjort endringer, og nye Casiopeia er langt slankere enn forrige modell. Men den største nyheten er like vel at maskinen som den eneste i sin klasse har fått USB-port. Det gjør det mulig å bruke maskinen sammen med utstyr som tastatur, mus, printer, DVD, Joystick, CD-R, WEB-kamera og mye mer. Foreløpig er det riktig nok bare driverstøtte for tastatur, mus og printer.

Innbygde brønner

E-200 kan bruke både CF (Compact Flash) og SD (Secure Digital) minnekort. I tillegg har maskinen fått 64 MB RAM som standard. Selv om både CF-, og SD-brønner er innbygget finnes det også en jakke til E-200 tilsvarende den Compaq har levert. Til denne jakken kan det kobles telefonkort og annet utstyr i PC-kortformat.

Harde pakker

Maskinen står sikkert høyt på mange ønskelister før jul, men helt billig blir det ikke å oppfylle denne drømmen. Veiledende utsalgspris er satt til 10.515 kroner (inkl.mva).

Cassiopeia E-125 ble for øvrig låret til Årets PDA i 2000. Det blir spennende å se om E-200 kan følge opp denne bragden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse