Bokks

Annonse


Bærbar kino og stereo i ett

BokksEr du en ivrig filmtitter bør du umiddelbart merke deg Archos Jukebox Multimedia Portable Entertainment Center og svenske Bokks. Nå vil ikke lenger bare nettmusikken, men også nedlastet film bli bærbar.

I tillegg til å se tøff ut er nyheten fra Archos fullspekket med finesser. Støtte for MP3 og WMA er en selvfølge, og i tillegg støtter den video i CIF-format. Filmene kan spilles av på den innebygde 320×240 piksler store LCD-skjermen, eller ved tilkobling til TV.

Nyskapningen er utstyrt med en 10GB harddisk og 2MB antistøt minne. Overføring av filer foregår via USB eller lynkjappe FireWire.

Spennende tilleggsutstyr

Archos lanserer også tilleggsutstyr for blant annet opptak av film og musikk fra en ekstern kilde – i tillegg til et digitalt kamera. Disse kan kobles til spilleren ved en håndvending.

Annonse
Svenske Bokks, produsert av Blokks AB, er absolutt ikke en hvilken som helst boks. Med operativsystemet Linux installert blir PC-en overflødig. Bokks kobles direkte på Internett og styres via menyer på TV-skjermen.

Støtte for DivX

I motsetning til Archos vil denne spilleren få støtte for både MPEG-1, MPEG-2 og DivX – noe som garantert vil mottas med åpne armer hos filmentusiaster verden over.

Archos Jukebox Multimedia Portable Entertainment Center har et tiltalende design

I tillegg til å laste ned filer direkte fra Internett kan de overføres til Bokks via USB.

Begge spillerne vil ankomme Norge litt for sent til å havne under juletreet, men de to vil henholdsvis starte sin ferd ut i butikkene januar og februar neste år.

Prisene er foreløpig ukjente, og den norske Archos-importøren kunne ikke komme med mer informasjon når vi kontaktet dem tidligere i dag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse