Ericsson GC 75-1

Annonse


Ericsson med GPRS PC-kort?

Ericsson GC 75-1Det er fire år siden sist Ericsson lanserte et PC-kort med innbygget telefonifunksjon, og to år siden Nokia lanserte sin siste Card Phone med HSCSD (High Speed Circuit Switched Data). I følge det svenske nyhetsbrevet »Nytt Om Wireless» har Ericsson produsert et telefonkort med typebetegnelsen GC 75 (forrige modell het GC 25).

GPRS

Nytt Om Wireless skriver at det trolig dreier seg om et trebåndskort (900/1800/1900) med GPRS.

PR-ansvarlig i Sony Ericsson, Peter Bodor, sier i følge Nytt Om Wireless at han aldri har hørt om GC 75, men at »om den er godkjent av FCC så er vel det bra».

Made in Sweden

Telefonkortet skal være satt i produksjon og ved Ericsson utviklingssenter i Kista jobber man for fullt med produktet. Her skal man ha jobbet med kortet i et par år, hevder en kilde til Nytt Om Wireless.

Annonse
Manualen Ericsson sendte sammen med testproduktet skal være identisk med manualen fra 1997, med unntak av modellbetegnelsen som er byttet ut fra GC 25 til GC 75.

Av testrapportene fra FCC fremkommer det at det dreier seg om en GPRS-telefon. Ryktene om et slikt produkt har eksistert en stund, men da i en variant som også innholder WLAN.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse