3DBlaster Personal Cinema

Annonse


TV- og videopakke fra Creative

3DBlaster Personal Cinema

Det nye 3D Blaster Personal Cinema-settet fra Creative kombinerer 3D grafikkort med en ekstern tikoblingsboks for TV og videokamera, såvel som fjernkontroll programvare for videoredigering og opptak av TV-program til harddisk.

Mer spesifikt er grafikkortet et GeForce2 MX400 med 64MB minne. Den eksterne boksen har TV-tuner, video inn og ut, og skal gjøre det mulig å ta opp kveldens TV-program på harddisk for senere gjennomtitting – eventuelt uten reklamer.

DVD-avspillingsprogram medfølger også.

3D Blaster Personal Cinema er i handelen fra første uken i desember, med en veiledende pris på 2.599. Vi kommer tilbake med en fyldigere omtale av produktet så snart vi får fatt i det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse