Annonse


Sperre mot lydmeldinger

Juksemeldinger på mobil er blitt den siste SMS-bølgen. Men ikke alle synes det er like morsomt å få beskjed om “sædbanken vil ha innskudd” eller lignende. Nå tilbyr NetCom sperre mot juksemeldinger, også dem de selger selv.

NetCom-kundene kan nå reservere seg mot disse på nettstedet mother.no, samme sted hvor de kan bestille slike meldinger. Man kan også få vite hvem som har sendt morsomhetene.

Viktig med valg

– Til tross for at dette er basert på underholdning, tror vi det er viktig at brukere som mottar slike meldinger har muligheten både for å sjekke hvem som er avsender, og ha mulighetene for å reservere seg, sier markedssjef André Helsvig i NetCom.

Skreddersøm

NetCom har tro på at ferdiginnspilte lydmeldinger vil åpne for “spennende underholdnings-og nyttetjenester”. Snart vil mother.no lansere en tjeneste som lar brukere laste ned lydmeldinger som kan lagres som velkomstmelding på egen svarer, og tilrettelegge disse mot ulike målgrupper i markedet.

Annonse
Mother.no har registrert nærmere 200 000 brukere. Nettstedet tilbyr en rekke tjenester i tillegg til lydmeldinger, blant annet sending av gratis tekstmeldinger.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse