SGH A-400

Annonse


Mobiltelefon for kåte, feite kvinner?

SGH A-400Telefonen slippes i Norge 1. desember, og inneholder noe som på fint kalles BMI kalkulator (Body Mass Index). Oversatt til norsk er dette et lite program som beregner hvor feit du er. Dessuten har telefonen en eggløsningsoversikt (tast inn når du hadde mensen, og finn ut når du er mest/minst fruktbar), samt kalorikalkulator.

Slanketelefonen

Om det er tilfeldig at denne telefonen lanseres 1. desember skal være usagt, men jeg er litt usikker på om den vil fungere særlig godt som julegave fra ham til henne. Julaften blir liksom ikke det samme når fruen i huset får klar beskjed om hvor feit hun er, og hvor mange kalorier det var i ribba hun nettopp har fortært.

Elegant kvalitetstelefon

Men når det er sagt er SGH A-400 en elegant telefon. Dessuten har den en rekke funksjoner som gjør den til en svært anvendelig mobiltelefon. Samsung er også kjent for å lage telefoner av meget høy kvalitet.

Vi har ennå ikke testet SGH A-400, men får oppgitt følgende spesifikasjoner:

Annonse
 • Skjerm : 5 rader, 128×96 pixler (4 gråtoner)
 • WAP 1.1
 • Antall ringetoner : 48 pluss 2 egenkomponerte
 • Vibrasjonsvarsling
 • Antall telefonnummer, 99 internt i telefonen i tilegg til SIM kort.
 • EFR (Enhanced Full Rate) for god lydkvalitet
 • Almanakk, kalkulator, verdenstid og vekkerklokke
 • Mål mm, (BxHxD) : 70*48,5*22,5
 • Vekt : 85g.

  Samsung har tidligere lansert en tilsvarende modell i Korea under betegnelsen SGH A-360. Denne gjorde stor lykke på hjemmemarkedet, men kom aldri så langt som til de norske butikkhyllene. Formfaktor og funksjonalitet er stort sett identisk, men SGH A400 har fått WAP.

  Telefonen har ellers T9 tekstordbok, wap, IrDA, 14400modem, vibrasjon, grafisk skjermsparer, 7 spill m/lyd og meny. Telefonen selges i et elegant etui, og nakkerem samt bærbar handsfree følger med på kjøpet.

  Veiledende pris er kr. 4.490,-

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse