Tre nye Nokia

Annonse


Se de nye Nokia-telefonene

Tre nye Nokia

Under et pressemøte i Barcelona fortalte Nokia hvordan de neste år skal ta rotta på sin erkerival Ericsson-Sony.

Nokia 6510

Nokia 6510

Det dreier seg om tre modeller: Business-modellen 6510 er svaret på et behov Nokia mener de ser hos den moteriktige og dings-bevisste foretningskvinne eller -mann, som er lei av sin kjedelige 6210.

Telefonen støtter både GRPS og HSCSD, har avtagbart deksel og sist, men ikke minst en WAP-baset elektronisk lommebokløsning.

Annonse
Sikkerhetsmodulen i telefonen gjør det også mulig for brukerne å godkjenne sine transaksjoner med en digital signatur. Med lommeboksfunksjonen er det enkelt å shoppe via WAP, og betale med kredittkort over WAP. Du kan også benytte lommeboken for å lagre dine brukernavn, passord og PIN-koder.

Lommeboksapplikasjonen støtter ECML-standarden (Electronic CommerceModeling Language). ECML er en åpen Internettstandard (IETF RFC 2706) for digitale lommebøker og nettbutikker som muliggjør automatisk utveksling av transaksjonsinformasjon.

6510 belaster lomma med 84 gram.

Nokia 5210

Nokia 5210

Nokias nye tilbud til håndverkere og friluftsmennesker heter 5210. Den har innebygget som registrerer del og rundetid, en nedtellingsklokke som har en restartfunksjon og en intervallklokke for treningsintervaller.

5210 har også termometer, om du skulle føle deg usikker på om du bør ringe med votter eller ikke.

Lekkerbisken 7650

Nokia 7650

Endelig har vi 7650, som tidligere omtalt. Dette er en direkte konkurrent til Ericssons high end-telefon T68, med alt som forventes i klassen. Likevel er selve salgsargumentet et innebygd stillbildekamera.

I tillegg støtter den MMS ((Multimedia Messaging Service), det nye systemet for meldinger der du kan sende bilder og lyd i tillegg til tekst.

7650 kan kobles til en ny Bluetooth-modul (Nokia Connectivity Card) som også kan brukes med den eksisterende Nokia-telefonen 6310.

Samtlige nye modeller ventes i butikkene i løpet av første kvartal neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse