Tony Hawk Playstation 2

Annonse


Playstation 2 online før jul

Tony Hawk Playstation 2Tony Hawk’s Pro Skater 3 er ikke bare oppfølgeren til et av tidenes desidert beste skateboard-spill. Det er også den første tittelen for Playstation 2 som støtter nettverksspilling, både over LAN og Internett.

Flere nettsteder som allerede har prøvd THPS3 bekrefter ikke bare at det er mulig å spille online, men også at online-funksjonaliteten er overraskende enkelt og intuitivt lagt opp.

Egmont Entertainment kan opplyse at Sonys offisielle nettverksadapter vil lanseres i andre kvartal 2002, og støtte både analoge oppringt-oppkoblinger såvel som bredbånd gjennom vanlig Ethernet. Det vil ikke være nødvendig med harddisk, som lanseres kort tid etterpå, for å benytte seg av online-mulighetene.

Greit med tredjeparts-modem

Det kan likevel se ut som om Playstation 2 vil være nett-klar allerede når THPS3 kommer til Norge 30. november. PS2 er som kjent utstyrt med 2 stk. USB-porter, og disse skal det være fullt mulig å stappe vanlige USB Ethernett-adaptere og modem inn i, uten at man må vente på offisielle Sony-produkter.

Annonse
Det har ikke lykkes oss i få bekreftet fra verken importøren av THPS3 eller Egmont hvorvidt dette faktisk vil fungere i Norge, men rapporter fra IGN.com og IinvisibleDream.com synes å indikere at det vil gå glatt med både ADSL, fastlinjer, og kabelmodem.

Eurogamer har også publisert en liste over USB-adaptere som de hevder er testet og kompatible med Tony Hawk 3 og Playstation 2.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse