presidentialprayer

Annonse


-Herre Gud, hjelp Bush!!

presidentialprayerBruken av Internett har økt med om lag 4 prosent i oktober, skriver CNN. Det er den raskeste vekstøkningen i år, og betyr at 115,2 millioner amerikanere har surfet på Internett i alle fall en gang i løpet av oktober.

-God bless America!

Og det er nettsider med bønnetjenester og patriotisk innhold som vokser raskest. Et nettsted som genererer et amerikansk flagg som vaier på skjermen din (www.netflag.com) ble besøkt av 3,1 millioner unike brukere, mens nettstedet usaflagdirect hadde 3,5 millioner treff i oktober. Dette nettstedet benytter såkalt pop-under, der et eget vindu åpnes i bakgrunnen.

– Den Gud gir et embete.

Men også religiøse steder opplever storinnrykk. Nettstedet presidentialprayerteam.com hadde 1,1 millioner brukere i oktober. Nettstedet tilhører en idealistisk gruppe som satser på å verve 1 prosent av USAs befolkning (ca 2,8 millioner mennesker) til daglig bønn for president Bush og hans stab.

62 prosent av alle amerikanere har nå tilgang til Internett, i følge en rapport fra Nielsen/NetRatings.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse