datamaskin sprenges

Annonse


PC-hjelp hjem i stua

datamaskin sprengesIT Synergi prøver nærmest å kuppe support-Norge, i det minste for privatpersoner med relativt liten PC-kompetanse. Forretningsideen består av å rekruttere nyutdannet arbeidskraft – samt andre som søker yrkespraksis eller deltidsarbeid – i stor skala, for å kunne tilby lave timepriser på teknisk hjelp hjemme hos folk, landet over.

– Vi tilbyr et alternativ til de som sitter hjemme og river seg i håret etter å ha sittet i timesvis og forsøkt å få support over telefon. Og så er det jo veldig greit å slippe å levere inn PC-en din, som gjerne blir værende på service i flere uker, sier Åge Lindgren, daglig leder i IT Synergi.

24 sentraler

Flere aktører tilbyr i dag PC-hjelp hjemme hos folk, men stort sett er dette lokale foretak eller privatpersoner. IT Synergi satser på å etablere seg med et landsdekkende nettverk av support-stasjoner, slik at de skal kunne komme hjem til folk så og si uansett hvor i landet de befinner seg. Foreløpig er det snakk om 24 tekniske senter, fra Vadsø i nord til Kristiansand i Sør, (se dekningskart), hvor ekspertene kan sendes ut fra.

– Vi satser på sentraler i alle de største byene i Norge, samt større tettsteder på Vestlandet. Det er klart, bor du midt inne på Finmarksvidda kan det bli et problem, men vi kommer dit også, hvis kunden er villig til å betale ekstra for den lange kjøreturen, sier Lindgren til ITavisen.no.

Annonse
Selskapet har også gått inn i samarbeidsavtaler med store ISP-er som Telenor, Sense, World Online, Bredbåndsfabrikken, Office Shop og Tele2, som ser lyst på muligheten til å henvise til hjemmehjelp-staben fra IT Synergi.

En halv tusing

Timeprisen for hjemmehjelp til privatpersoner er 350 kroner. I tillegg kommer kjørekostnader, generelt sett 100 kroner, og moms. Tilsammen koster da en typisk hjemmevisitt fra IT Synergi 558 kroner.

Se forøvrig www.itsynergi.no.

Her er en liste over andre support-tjenester du også kan se nærmere på hvis du sliter fast med PC-en din:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse