r380e

Annonse


Oppdatert utgave av Ericsson R380

r380eR380 er kommet i en helt ny utgave med tittelen R380e. I tillegg til bedre programvare har telefonen også fått en aldri så liten ansiktsløftning. Den nye fargen er det en eiendomsmegler ville kalle »lys og trivelig». Sort og blå/sort er byttet ut med mellomblått og sølv. En liten endring, men du verden så effektfullt.

Reagerer kjappere

Men det er ikke de kosmetiske endringene som gjør R380e til et bedre produkt. Først og fremst er minnehåndteringen blitt mye bedre. Nå dukker kontaktene dine opp med det samme du trykker på flagget. Før tok det en liten evighet. Også scrolling i kontaktregisteret virker nå slik det skal.

Notat på skjermen

Som PDA er R380e lik forgjengeren. Minnestørrelse og prosessor er den samme, og det er bare gjort små synlige endringer i programvaren. Spillet Tetris er kommet til, i tillegg til at du nå kan tegne notater direkte på skjermen.

Nyttig telefon

I grenselandet mellom telefon og PDA er Ericsson R380 fremdeles en aktør å regne med. Det dreier seg tross alt om et produkt som ser ut som, og fungerer som en telefon. Med trykkfølsom skjerm og gode e-post og kalenderfunksjoner øker nytteverdien betraktelig.

Annonse
Lukket verden

Men fortsatt har telefonen lite å stille opp med når det gjelder applikasjoner. Du kan ikke lese sider som er skrevet i HTML, og du kan ikke åpne vedlegg i e-postleseren. Du kan ikke kjøre egne applikasjoner, og du kan heller ikke utvide minnet.

Men du kan lese e-post, føre inn avtaler og ringe til venner og kjente!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse