Palm 505 liten

Annonse


Mer trøbbel for Palm

Palm 505 litenDet er ikke klart hvor mange maskiner som må byttes, men i følge CNET skal Palm ha bestemt seg for å la kunder med slike problemer få byttet både maskin og krybbe. Feilen oppstår under synkronisering av Palm m500 og 505 mot PC.

Uklart omfang

Hvor utbredt feilen er vet altså ingen, men på nyhetsgrupper på Internett har problemene vært kjent en stund. ITavisen.no opplevde imidlertid ingen slike problemer da vi testet m505.

Inger Marie Fintland hos PPC, som representerer Palm i Norge, sier de ikke har mottat noen meldinger om slike feil, hverken fra kunder eller fra Palm sentralt. Det kan tyde på at problemet er relativt lite.

CNET hevder de har mottatt en e-post fra Palm sentralt der det heter at alle som kontakter Palm Technical Support for å rapportere slike feil vil få maskinen erstattet med en ny.

Annonse
Gratis bytte

I følge Palms egne regler skal ikke kunden ha utgifter på et slikt bytte, og sender du maskinen inn, skal den nye komme i retur innen 5 til 7 vrikedager.

For Palm kommer funksjonsfeilen på toppen av den mislykkede lanseringen av m500, overfylte lagre og stupende aksjekurser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse