Windows XP

Annonse


Windows XP en sinke?

Windows XPDet er uavhengige CSA Research som har latt sine nye testsystemer surre og gå på både 2000 og XP, da de stiller spørsmål til benchmark-programmene som har blitt hyppig benyttet til å demonstrere XPs overlegenhet den siste tiden.

I stedet har CSA benyttet sitt eget Benchmark Studio, som de mener gir en bedre indikasjon på hvordan en gitt sammensetning av maskinvare og operativsystem håndterer forskjellige digitale arbeidsoppgaver i et multitaskin-miljø – også under svært tunge og ressurskrevende applikasjoner.

Og ikke bare viser CSAs tester at Windows XP konsekvent, på samtlige punkter, scorer betraktelig lavere enn Windows 2000, men at i enkelte ekstreme tilfeller brukte faktiske XP dobbelt så lang tid på å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.

En ekstra CPU

Forskjellene mellom de to operativsystemene ble noe utjevnet under testing med flerprosessor-systemer, selv om Win2000 også her viste seg overlegen. CSA tester konkludere ut fra det at Windows XP vil bli best utnyttet i et dual CPU-system.

Testen finner du på infoworld.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse