Annonse


Dobbel ISDN-fart med ett klikk

Programmet som foretar doblingen er gratis tilgjengelig på nettet, fra Tele2.no. Tele2s produkt er ment å gjøre det enkelt for de fleste å velge hastighet på nettet gjennom at de får to Tele2 ikoner på skrivebordet – ett Tele2 ikon for vanlig 64k ISDN og ett Tele2 ikon for 128k ISDN.

XP-versjon kommer

I tillegg har Tele2 lagt et lite ikon nederst i høyre hjørnet hvor brukerne kan velge hastighet mens de surfer. Programmet er laget for Windows 95, 98 , Me og 2000. En oppdatert versjon for Windows XP blir lansert senere.

I følge Norsk Gallup har 60 prosent av Internett-husstandene installert ISDN.

Prisingen er uforandret. En Internett-bruker som velger å anvende begge ISDN-kanalene betaler akkurat det dobbelte av det det koster å bruke én ISDN kanal. Minuttprisen pr. kanal varierer mellom 11,5 og 13,5 øre . I tillegg kommer oppkoblingsavgiften på 58 øre.

Annonse
For vanskelig

– Muligheten for å bruke dobbel ISDN til å surfe på nettet har hittil i liten grad blitt utnyttet. Vi i Tele2 tror dette i vesentlig grad skyldes at folk har opplevd det som vanskelig å foreta omkoblingen selv. Ved hjelp av Tele2s nyutviklede program kan hvem som helst installere dobbel ISDN på egenhånd, sier direktør for privatmarkedet i Tele2, Haakon Dyrnes.

Bedre kvalitet

Brukerne vil ikke minst oppleve dobbel ISDN som positivt i forbindelse med nedlasting av bilder og grafikk. Kvaliteten på web-TV blir også betydelig bedre enn ved bruk av enkel ISDN-linje.

Ved bruk av dobbelt ISDN-hastighet stenges forbindelsen for telefontrafikk, ettersom begge kanalene er i bruk til internett.

(telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse