NetCom tilb.

Annonse


NetCom fjerner annonser

NetCom tilb.Litt oppsiktsvekkende tilbyr NetCom i sin aksellerator-programvare å la brukerne fjerne annonsering på web-sider. Et naturlig valg når poenget med programvaren er å øke surfehastigheten mobilt, men likevel en smule oppsiktsvekkende for en ISP.

Fem valg

I programvaren som skal øke hastigheten ved hjelp av komprimering og fjerning av overføring av store filer når du jobber mobilt, ligger en rekke brukerstyrte valg. Det er fem valg for å blokkere ut datatyper:

Animasjoner – Bannere, reklame, etc.
Applets – For eksempel Java applets
Audio – Enkelte websider inneholder lydfiler
Bilder – Ingen bilder vil vises i skjermbildet
Video – Video innhold, slik som AVI og MPEG

Fjerner inntekter

Valgene er selvsagt helt logiske når poenget er å øke hastigheten i nettet, men i ei tid da nettstedene sliter med å tjene penger og bannerannonser er den fallende inntektskilden, er det unektelig litt spesielt at et så stort selskap tilbyr programvare som lar brukerne slippe annonsering.

Annonse
Men brukervennlig er det utvilsomt. Annonsene er i ferd med å ta stadig mer av kapasiteten – et stort problem for mobile surfere på smale båndbredder.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse