Powerpuff Girls

Annonse


DVD inneholdt virus

Powerpuff GirlsForuten en tegnefilm med de populære seriefigurene Poerwpuff Girls, inneholdt DVD-filmen også flere småprogrammer og spill. PC-er som forsøkte å kjøre dette multimedia-innholdet, ble infisert med det nå to år gamle FunLove-viruset, melder News.com.

FunLove kan infisere datamaskiner som kjører Windows 95, 98, ME, såvel som Windows NT-servere, og gjøre skade ved å klusse med systemfiler og innstillinger. Trend Micro har fremdeles viruset på 7. plass i sin Top10-liste over smittsom kode.

Warner Home Video hevder at viruset må ha smittet DVD-masteren hos selskapet som trykker platene. Hvor mange plater som totalt har blitt infisert, og om andre DVD-er også kan være smittet, er foreløpig uvisst. Warner har makulert alle platene, og forsøkt å trekke tilbake eksemplarer som allerede har gått ut til forhandlere og kunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse