Annonse


SPILLTEST: Yuri’s Revenge

Yuri’s Revenge er en ekspansjonspakke til det populære og sanntids strategi-spillet Red Alert 2. Dette betyr at du ikke kan kjøre Yuri’s Revenge uten å ha det originale Red Alert 2 installert.

Historien fra det opprinnelige spillet ruller videre, og uten å gi bort for mye kan vi røpe at det nå er tre store parter i krigen. De allierte er fremdeles ikke venner med Sovjet, men forræderen Yuri har nå blitt en stor og mektig felles fiende, med store ambisjoner om å dominere hele verden med sine skumle hjerne-kontrollmaskiner.

På med kampstøvlene

Den eneste store skuffelsen i Yuri’s Revenge er derfor at du ikke får lov til å spille Yuri selv i kampanje-modus. I stedet blir du servert tilsammen 14 oppdrag, 7 på alliert side og 7 som Sovjet, knyttet sammen med de trauste og delvis imponerende video-klippene vi kjenner fra Red Alert (mye klisjeer og overspilling, med andre ord).

Men bortsett fra dette er Yuri’s Revenge en tilleggspakke som leverer godene. Yuri har et arsenal av nye og spennende tropper, bygninger og kjøretøy, som du heldigvis får god anledning til å kontrollere i skrimish– og multiplayer-modus.

Annonse
Å spille både mot og med Yuri vil være en utfordring også for drevne RA2-veteraner, fordi hans troppe- og utstyrsbesetning krever en ganske så forskjellig spillestil og taktikk fra det man er vant med. Men også de allierte og Sovjet-siden har fått en håndfull nye tropper og våpen å boltre seg med, såvel som nye Rambo-aktige helter som kan ta ut en hel skvadron på egenhånd.

(Se forøvrig denne linken for en oversikt over nye enheter og strukturer)

Anbefales

Heldigvis inneholder Yuri’s Revenge mer enn nok nytt til å gjøre det til en interessant og verdig tilleggspakke. Red Alert 2-fans vil ha mye glede av de nye sovjetiske og allierte enhetene, men først og fremst er det muligheten for å spille Yuri’s side i multiplayer som virkelig tilfører spillet en ny dimensjon. Er du en ivrig RA2-spiller vil de små bug-fiksene og oppdateringen også være velkomne forbedringer, såvel som nye mutliplayer-kart og spilleformer.

Alt i alt er dette en særdeles vellykket ekspansjonspakke, som leverer så det holder. De som har lagt RA2 på hylla vil kunne bruke Yuri som en god unnskyldning til å reinstallere spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse