Virus vignett

Annonse


Ny Nimda-orm ikke farlig

Virus vignettNimda E sprer seg på samme måten som tidligere varianter, men med en ny vri. Denne gangen har filene blitt omdøpt, for å lure mottakerens maskin til å erstatte ordinære systemfiler med virusmateriale.

Nummer to

I følge antivirusselskapet Trend Micro har 3900 infeksjoner blitt rapportert så langt. Det gjør Nimda E til nummer to på lista over de mest spredte virusene i denne regionen.

I andre områder, som Europa og USA, har viruset ennå ikke nådd Topp 10-lista.

Ufarlig

– Jeg venter ikke at dette viruset skal gjøre noe særlig ugagn. Dersom folk tar de samme forholdsregler som for de tidligere Nimda-variantene, går dette bra, sier Vincent Gullotto i sikkerhetsfrimaet Rival Network Associates til News.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse