Sony Clie 415

Annonse


Sony klar med slankere Clie

Sony Clie 415Sony satser fremdeles på langt bedre skjermoppløsning enn det Handspring og Palm kan vise til. Clie har en skjerm med 320 x 240 punkter, det samme som vi ser på PDA’er med Microsofts operativsystem Pocket PC.

Klar for digitalfoto

Ellers har denne maskinen fått støtte for foto, hvilket betyr at du kan putte et tilpasset kamera ned i minnebrikkeporten (memorystick) og bruke PDA’en som digitalt fotoapparat. Dette kameraet kan ta bilder med 320×240 punkter. Bildekvaliteten stinker, men til sitt bruk.

Nye Clie PEG-T415 har 8 MB RAM, bruker Motorolas Dragonball VZ 33 MHz-prosessor og kommer med oppladbart Li-Ionbatteri.

Universal fjernkontroll

En annen kjærkommen funksjon er fjernkontrollen. Maskinen leveres sammen med Clie Remote Commander som gjør din Clie til en universal fjernkontroll for TV, video og lignende apparater.

Annonse
Både nye Clie og det tilhørende kameraet vil komme i salg rundt midten av november, Sony sier Clie skal koste rundt 300 dollar, mens kameraet vil koste det halve. Om disse produktene også vil bli solgt i Norge er foreløpig usikkert.

Så langt har nordmenn måttet ty til netthandel eller utenlandske butikker for å handle mobiltelefoner eller PDA’er fra Sony.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse