Annonse


Xbox-trøbbel allerede?

Det amerikanske nettstedet Gaming Age har sjekket litt rundt med butikker som har mottatt utstillingsversjoner av Microsofts nye Xbox spillkonsoll, som lanseres i USA 15. november, en uke etter den tidligere annonserte datoen.

En Toys R Us forretning hadde et software-problem som gjorde at det tok tre minutter å navigere seg fra menyskjerm til menyskjerm, samtidig som det tilhørende lydsporet var hakkete. Noen minutter senere ble kundene bare møtt av et skjermbilde som fortalte at det var nødvendig å sende maskinen inn til service, hvorpå en rekke telefonnummer til service-verksted ble oppgitt.

Flere symptomer

Gaming Age skriver at de demo-maskinene som butikkene nå har mottatt denne uken skal være identiske med de salgsklare ferdige modellene.

En Xbox-maskin i Maryland skal kræsje så ofte at de ansatte i forretningen må omstarte maskinen hvert 75. minutt.

Annonse
En dataforretning i Alabama opplevde skipping, frysing og lydproblemer med sin Xbox-enhet, og det samme gjør en butikk i North Dakota.

En forhandler i Michigan får heller ikke sin maskin til å fungere, og kan fortelle at kun to av fem butikker i området har mottatt fungerende Xboxer.

Amerikanske Microsoft var ikke tilgjengelig for kommentar da Gaming Age publiserte denne saken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse