ce2002-2

Annonse


Snart kan du handle med PDAen

ce2002-2Kildekoden til det nye operativsystemet vil bli gjort tilgjengelig for utviklere og betatestere allerede ved juletider, annonserte Bill Gates Microsoft under Professional Developers Conference i Los Angeles i går.

Produktet er tidligere kjent under arbeidstittelen »Talisker», men er nå altså omdøpt til CE.NET.

Intelligens

Gates sa at meningen er å gi det han kalte »nettbasert intelligens» til produkter som surfebrett, mobiltelefoner og håndholdte datamaskiner, og sette disse i stand til å forstå XML (Extensible Markup Language).

XML-integrasjon

XML-støtte finnes også i Pocket PC 2002, som nylig ble lansert. Men i CE.NET vil den i enda større grad være integrert, noe som betyr at en lang rekke funksjoner som nå bare kan oppleves i en PC-basert nettleser også kan tas i bruk i lommeformat.

Med støtte for .NET og Passport vil det være mulig å handle varer og bruke tyngre, betalte nettjenester via CE-baserte PDAer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse