Avaya

Annonse


Snakk med innboksen din

AvayaHvis du synes det er krøkete å bruke en nettoppkoblet PDA når du er ute på farten, hva med å bare bruke den vanlige mobiltelefonen din? Avaya Speech Access lar brukeren styre Microsoft Exchange og Outlook over telefonen, ved hjelp av vanlige setninger og talekommandoer.

Ved rett og slett å snakke til systemet, skal man kunne få tilgang til e-post, voicemail, fax, oppgavelister, kalenderfunksjoner, samt muligheten til å sette opp talekonferanser.

Tar deg på ordet

Når du for eksempel spør Avaya om du har fått noen nye mail, får du de ikke bare lest opp av en datagenerert stemme, men du kan også bruke stemmegjenkjenning til å diktere svar eller videresende meldinger. Det samme går for å gjøre innlegg i Outlook-kalenderen, eller legge til oppgaver i planleggeren.

Avaya Speech Access er en del av Avaya’s Unified Messenger-pakke, som samler det du måtte ha av e-post, talebeskjeder og fax i en og samme innboks. Det er meningen at tjenesten skal ut på det nord-amerikanske markedet i løpet av November, og i resten av verden i løpet av neste år.

For mer informasjon, se www.avaya.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse