Telenor-logo 2001

Annonse


Privat-Telenor under én paraply

Telenor-logo 2001I en pressemelding fra Telenor heter det:

Telenors aktiviteter mot privatmarkedet er samlet i ett forretningsområde og markedsføres under navnet Telenor Plus.

Telenor Plus er ett av fire kjerneområder i Telenor-konsernet. Telenor Plus tilbyr kommunikasjonsløsninger innen fasttelefoni, internett og bredbånd, samt tv- og innholdstjenester rettet mot privatmarkedet.

Telenor Plus har i overkant av 3200 ansatte og er delt inn i divisjonene Broadcast, Content & Interactive Services, Telefoni & Internett og Kundeservice.

Annonse
– Vi har nå tatt et første skritt på veien mot å gi alle våre private telefon- internett og tv-kunder i Norge ett navn og ett forretningsområde å forholde seg til: Telenor Plus. Fortsatt vil privatkundene motta regninger og informasjon fra f.eks. Telenor Privat, Telenor Avidi og Canal Digital, men dette er nå samlet under en felles administrasjon. Vi arbeider for at Telenor Plus skal være kontaktpunktet mellom oss og våre kunder, sier administrerende direktør i Telenor Plus, Stig Eide Sivertsen.

Aktivitetene mot bedriftsmarkedet er også samlet i ett forretningsområde og vil tilsvarende bli markedsført under nytt navn. Dette navnet er foreløpig ikke klart. Forretningsområdet Telenor Network Services endrer navn til Telenor Networks, mens Telenor Mobile forblir uendret og markedsføres i Norge som Telenor Mobil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse