Broadpark

Annonse


NextGenTel lanserer «spill-på-rappen»

BroadparkNextGenTel lanserer i dag en helt ny spilltjeneste for sine egne ADSL-kunder, under navnet BroadPark Games.

Tjenesten koster 99 kroner i måneden, og gir brukerne fri tilgang til en spillkatalog som kjøres fra NextGenTels servere. Når man spiller, overføres kun skjermbilder og grafikk, slik at man ikke trenger å installere noe på egen maskin.

Familievennlige klassikere

Nå er det riktignok ikke de aller ferskeste spillene som vil havne på BroadPark Games, men titler som kanskje er året gamle eller eldre.

– Vi har fullverdige og gode spill, men vi blir litt som videobutikken, som først får filmene en god stund etter at de har gått på kino, sier markedsdirektør i NextGenTel Morten Ågnes til ITavisen.no.

Annonse
I første omgang er det en pakke med 38 familievennlig spill som legges ut, som blant annet inkluderer Civilization: Call to Power, Monopol, Risk II, Scrabble, og Peter Jacobsen’s Golden Tee Golf. NextGenTel lover at spillutvalget vil bli kontinuerlig oppdatert med nye titler etter hvert.

– Noen vil nok synes det er rart at spill er den første bredbåndtjenesten vi lanserer. Ser du på utviklingen av maskinvare på PC-siden, blir det enklere å finne forklaringen. PCer til kontorbruk har langt lavere krav til grafikkort, harddisk og prosessorkraft, enn en PC som skal brukes til spill. Vi fant det naturlig å starte programvareleveranser med den type programvare som stiller de største krav til ytelse og hvor brukeren virkelig får utnyttet bredbåndet, sier Ågnes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse