Annonse


Endrer XP-slagord

I følge nettstedet Silicon Valley tok New Yorks borgermester Rudy Giuliani direkte kontakt med Bill Gates for å be ham om å endre slagordet.

Verdenslaseringen av Windows XP går av stabelen i New York den 25. oktober. Stedet ble valgt som en solidaritets-gest til en hardt prøvet befolkning.

Madonna

Musikken som skal ledsage markedsføringen er også klar. Det blir Madonnas låt «Ray Of Light». Forrige gang Microsoft slo på stortromma var ved lanseringen av Windows 95. Den gangen var det Rolling Stones-låten «Start Me Up» som ble brukt.

XP vil bli tungt markedsført gjennom 62 såkalte «events» over hele verden. 100 000 mennesker er invitert, og hele 11 millioner demo-CD’er vil bli delt ut til publikum. Denne CDen inneholder dessverre ingen demo-versjon av XP – bare reklame for operativsystemet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse