Prophet Without Honour

Annonse


FunCom finner plottet

Prophet Without HonourDe fleste av spedbarnssykdommene som det nettbaserte rollespillet Anarchy Online har slitt med er kurerte, sier FunCom, og tiden er inne for neste skritt.

– Alt går mye bedre nå, og vi er kvitt de umiddelbare problemene vi opplevde i oppstartsfasen. Det er fremdeles noen bugs igjen, men det blir stadig bedre. Nå ønsker vi å videreutvikle spillet, og tilføre mer content, sier FunComs informasjonssjef Marit Lund.

Historien begynner

Intrigene og historien som skal drive spillverdenen på Rubi-Ka fremover de neste fire årene starter 31. oktober.

Nøyaktig hva som vil skje mens historien utfolder seg er uvisst, men det er meningen at spillerne stadig skal involveres og trekkes dypere inn i kampen mellom mega-korporasjonen Omni-Tek og de undertrykte opprørerne på fremtidsplaneten Rubi-Ka.

Annonse
– Vi oppordrer spillerne til å følge med både hva som skjer i selve spillet, og på våre websider, som hele tiden vil bli oppdatert med de siste utviklingene. Mye av det vi setter i gang vil involvere spillerne i tiden fremover, for eksempel i form av nye monster som må overvinnes, eller ferske byer å utforske, sier Lund til ITavisen.no.

Philip Ross, CEO Omni-Tek.

Boken

Det er også meningen at sentrale hovedpersoner vil dukke opp i spillet etter hvert, spilt av FunCom-ansatte. En av disse figurene, Philip Ross, er selve sjefen for Omni-Tek, selskapet som har kolonisert Rubi-Ka og bygd massive byer på planeten.

Ross er også en av figurene som man blir nærmere kjent i ved å lese den første AO-romanen. Prophet Without Honour er skrevet av Ragnar Tørnquist, som er story-ansvarlig på Anarchy Online, såvel som prosjektleder på FunComs neste online-spill, Midgard.

Boken skal gi spillerne en skikkelig bakgrunnshistorie til spillet, men fungerer ifølge FunCom også som frittstående roman. Prophet Without Honour lanseres mandag 15. oktober, og vil bare kunne bestilles fra Anarchy Onlines websider.

Fire år…og så da?

Historien som nå skal starte i slutten av oktober, skal rulle og gå i fire år før den er over. Hva som skjer videre da, om spillet skal avvikles eller fortsett å gå, er enda ikke bestemt.

– Vi har planlagt konseptene og hovedelementene, og alt vil lede opp til en slags konklusjon om fire år. Vi ønsker altså å gi spillerne en viss mål og mening med det hele. Men dette betyr ikke at spillet er slutt om fire år. Mye kan skje på den tiden, og vi får vente å se. Har vi en million brukere, så stenger vi selvfølgelig ikke Anarchy Online, sier Lund.

Lund vil ikke ut med hvor mange brukere Anarchy Online har i dag, tre og en halv måned etter lanseringen i juni. Faktisk har ikke FunCom kommet med offisielle tall siden slutten av juli, da brukertallet lå på ca. 60.000. På det tisdpunktet var det gratis å spille for samtlige registrerte brukere, og det vites ikke hvor mange som har falt av etter at den første «gratis-måneden» var over.

Den løpende Anarchy Online-historien kan følges på communicty.anarchyonline.com, hvor du også kan lese en smakebit fra Prophet Without Honour.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse