Våpen, AK-47

Annonse


Jihad-nettsted tatt av luften

Våpen, AK-47Politiet har arrestert en av instruktørene i Sakina Securities, et selskap som angivelig fostrer unge muslimer opp til religiøse krigere, og stengt organisasjonens nettsider, skriver Reuters.

Sakina hevder med stolthet å ha sent trente krigere til oppdrag i Afghanistan og Tsjetsjenia, og forberedt muslimer på å forsvare seg ved å gi opplæring i selvforsvar og overlevelsesteknikker.

Det ultimate innen hellig krig

Et av kursene på nettstedet var beskrevet som «the ultimate jihad experience», og tilbød deltakerne sjansen til å fyre av tusenvis av skarpe skudd på skytebane, samt en innføring i improvisert sprengstoff og benknusingens kunst.

Arrestasjonen og siktelsen av Sakina-instruktøren, såvel som en rekke andre personer mistenkt for terrorist-relatert virksomhet, faller under ny lovgivning innført i februar, som gjør det straffbart både å støtte og begå terrorhandlinger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse