Chopper Alley PDA-spill

Annonse


Nordmenn lager tøffere PDA-spill

Chopper Alley PDA-spillChopper Alley er et action-spill der du kan velge mellom 6 av verdens mest populære helikoptere og fly av sted for å utkjempe slag i en overraskende realistisk tredimmensjonal verden. Spillet krever både rask reaksjonsevne og strategisk tenking.

Suksess

Det er Sven Myhre som har utviklet spillet. Myhre sier til ITavisen.no at han er godt fornøyd med mottakelsen spillet har fått, og at det til nå er foretatt mer enn 100.000 nedlastinger fra spillets hjemmeside. Hvor mange timer han har brukt på å utvikle spillet vet han ikke – han forsikrer oss bare om at det er mange!Spillet nyttiggjør seg av hele skjermen, og du styrer både ved hjelp av knappene på PDAen og ved hjelp av kontrollfelt på skjermen. Til tross for de mange funksjonene og den gode grafikken beslaglegger ikke spillet mer enn 4MBav PDAens minne.

Nettverksspilling

Amazing Games jobber også med spill som kan kjøres i nett, enten over det lokale nettet på en arbeidsplass, eller via andre nettoppkoblinger som GPRS. Disse spillene er imidlertid ikke ferdig utviklet ennå, selv om ITavisen fikk se en demo der to brukere kunne kjøre om kapp på samme bane ved hjelp av Bluetooth.

Har du lyst til å prøve Chopper Alley finnes det en nedlastbar versjon på www.amazinggames.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse