StarOffice 6.0

Annonse


Gratis Office-pakke helt lovlig

StarOffice 6.0StarOffice lages av UNIX-giganten Sun, og er en klassiker både for Linux-folket og Windows-brukere som ikke synes Microsoft Office til over 6000 kroner er verd det.

Til sammenligning kommer den ferdige versjonen av StarOffice 6.0 til å koste omtrent en tidel.

Holder for de fleste

Ingen påstår at StarOffice er like bra eller har like mange funksjoner som f.eks. Office XP. Men om du bare utfører vanlige kontoroppgaver som å skrive brev, foreta utregninger, lage presentasjoner og lagre opplysinger om kunder etc. burde det holde i massevis.

Microsoft-kompatibel

Pakken samarbeider godt med Office, og du kan både sende fra deg og motta dokumeter som uten problemer kan leses og viderebehandles i Word og Excel. I den nye utgaven støttes også Powerpoint, samt alle de nye fontene til Microsoft. I tillegg støttes XML.

Annonse


StarOffice består av disse komponentene:
StarOffice Writer – Tekstbehandling
StarOffice Calc – Regneark
StarOffice Impress – Presentasjonsprogram (Powerpoint-klone)
StarOffice Draw – Illustrasjons- og bildeprogram (ikke akkurat Photoshop, eller Illustrator, men de viktigste funskjonene fra begge to er med)

StarOffice er utvilsomt mest populært hos Linux-folket, men foreligger også i Windows-versjon som kjører under både 95, 98, ME, NT og 2000. XP skulle også gå bra. I tillegg finnes det en versjon for de som kjører Suns operativsystem Solaris.

Lastes ned fra Sun.com.

NB! Interessen for den nye beta-versjonen er svært stor, og du kan risikere å ikke slippe inn på serveren ved første forsøk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse