nVidia Titanium

Annonse


GeForce blir råere

nVidia TitaniumTre nye grafikk-brikker fra nVidia ser dagens lys denne måneden. Toppmodellen blir GeForce3 Ti 500, prosessoren som skal tilsvare den som vil sitte i Microsofts kommende spillkonsoll Xbox. Først og fremst er det en økning av minnehastighet og -båndbredde som gjør GeForce3 Ti 500 til en vinner, da dette hovedsaklig har vært flaskehalsen i dagens GeForce3-varianter.

Iføgle nVidia skal Ti500 være i stand til å yte 960 milliarder operasjoner i sekundet, som er 160 milliarder mer enn på standard GeForce3. Den andre nye brikken, Ti200, vil bli en billig-variant av GeForce3, med noe lavere båndbredde og ytelse.

Ny GeForce2

GeForce2 Ti tilfører et par nyvinninger til GeForce2-serien, og havner ytelsesmessig et sted mellom GeForce2 Pro og GeForce2 Ultra.

Titanium og de nye Detonator XP-driverne introduserer også et par nye teknologier; shadow buffer, som gir maskinvare-akselerasjon for å skape realistiske skygger, og 3D textures, som gir nye muligheter for å tilegne effekter til 3D-objekter. Disse funksjonene vil også bli aktivert på eldre GeForce-kort, ved installasjon av de nye Detonator-driverne.

Annonse


Kommer snart

De nye brikkene lanseres allerede nå i Oktober. Det betyr at GeForce 3 Ti grafikkort vil være å finne i butikken om ikke så altfor lenge.

For mer informasjon om GeForce Titanium, se www.nvidia.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse