Anti-virus 2

Annonse


Nimda-fiks er også virus

Anti-virus 2Antivirus-selskaper som SecurityFocus har ikke som vane å sende ut virusfikser til folk som ikke har bedt om det. E-postmeldingen som nå er i omløp stammer heller ikke fra SecurityFocus og Trend Micro, selv om det er dette det er meningen man skal tro når man åpner vedlegget.

Vedlegget, en fil ved navn FIX_NIMDA.exe, lover naturligvis å gjøre maskinen din frisk igjen, skulle du ha vært så uheldig å være infisert av det ondartete NIMDA-viruset.

Dette vedlegget bør du altså ikke åpne, da det i realiteten dreier seg om et nytt ormevirus. Nøyaktig hva slags skade viruset er i stand til å gjøre på maskinen din er enda ikke helt fastslått, men det er uansett ikke noe poeng i å forsøke å kjøre det.

For mer informasjon om den falske meldingen, se denne meldingenfra SecurityFocus

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse