Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PS2 uten en tråd

Lei av den altfor korte ledningen som bare så vidt når frem til sofaen, og velter alt som står på stuebordet? I oktober kommer løsningen, både for PC og PS2.

Logitech trådløs PS2-pad
Logitechs nye Cordless Controller blir den første kommersielt tilgjengelige trådløse styreenheten til Playstation 2 i Norge.

Spill fra seks meter unna

Rekkevidden er på omlag seks meter, som gir deg en god del bedre spillerom enn den 2 meter lange kabelen som medfølger Playstation. Batterilevetiden skal være på ca. 50 timer, og en automatisk «sove»-funksjon forhindrer sløsing av batterikraft når du ikke spiller.

Enheten er utstyrt med en åtteveis trykkfølsom D-Pad, og åtte actionknapper. Cordless Controller kan anvendes både på Playstation og Playstation 2, men det er kun på PS2 at knappene blir trykkfølsomme. En modus-knapp skifter mellom digital-, analog- og kjøremodus, og vibreringsfunksjonen kan skrus av for å øke batterikapasiteten til 75 timer.

Logitech sier at man kan bruke opptil åtte kontrollere samtidig i ett og samme rom, uten at det oppstår konflikter.

Wingman Cordless Gamepad for PC

Også for PC

Cordless Controller lanseres i slutten av oktober, med en veiledende pris på 695,- kroner.

Den samme teknologien brukes også i en tilsvarende gamepad for PC. Logitech WingMan Cordless Gamepad vil også bli å finne i butikkene i løpet av oktober, til samme pris.

Begge kontrollerene benytter seg av 2,4 GHz radioteknologi, men ikke Bluetooth. Logitech sier de vil introdusere Bluetooth-produkter på markedet neste år, men røper ingen videre detaljer rundt dette.

Annonse
Stikkord: spilltester