Logitech trådløs PS2-pad

Annonse


PS2 uten en tråd

Logitech trådløs PS2-padLogitechs nye Cordless Controller blir den første kommersielt tilgjengelige trådløse styreenheten til Playstation 2 i Norge.

Spill fra seks meter unna

Rekkevidden er på omlag seks meter, som gir deg en god del bedre spillerom enn den 2 meter lange kabelen som medfølger Playstation. Batterilevetiden skal være på ca. 50 timer, og en automatisk «sove»-funksjon forhindrer sløsing av batterikraft når du ikke spiller.

Enheten er utstyrt med en åtteveis trykkfølsom D-Pad, og åtte actionknapper. Cordless Controller kan anvendes både på Playstation og Playstation 2, men det er kun på PS2 at knappene blir trykkfølsomme. En modus-knapp skifter mellom digital-, analog- og kjøremodus, og vibreringsfunksjonen kan skrus av for å øke batterikapasiteten til 75 timer.

Logitech sier at man kan bruke opptil åtte kontrollere samtidig i ett og samme rom, uten at det oppstår konflikter.

Annonse


Wingman Cordless Gamepad for PC

Også for PC

Cordless Controller lanseres i slutten av oktober, med en veiledende pris på 695,- kroner.

Den samme teknologien brukes også i en tilsvarende gamepad for PC. Logitech WingMan Cordless Gamepad vil også bli å finne i butikkene i løpet av oktober, til samme pris.

Begge kontrollerene benytter seg av 2,4 GHz radioteknologi, men ikke Bluetooth. Logitech sier de vil introdusere Bluetooth-produkter på markedet neste år, men røper ingen videre detaljer rundt dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse