USA-terror 2

Annonse


World Trade-virus sletter alt!

USA-terror 2WTC-viruset, som har betegnelsen [email protected], oppfordrer folk til å stemme for fred etter terrorangrepene mot USA for to uker siden. Åpner du vedlegget WTC.exe, infiseres maskinen din med et destruktiv virus.

Vruset benytter seg av et Visual Basic-script, og vil etter først omstart slette alle filer i Windows-katalogen din, samt forandre autoexec.bat slik at hele harddisken din blir formatert når du igjen starter maskinen.

Ligg unna denne mailen

Anti-virusselskapet Virus112 har enda ikke kunnet rapportere nok tilfeller av viruset til å slått alarm i Norge, men sier de har [email protected] under kontinuerlig oppsyn. Slik ser mailen ut, som spres via kontaktlisten i Microsoft Outlook.

Fra: Infisert avsender
Emne: Fwd:Peace BeTweeN AmeriCa And IsLaM !
Innhold:
Hi
iS iT A waR Against AmeriCa Or IsLaM !?
Lets Vote To Live in Peace!

Annonse
Vedheftet: WTC.exe

Instruksjoner om hvordan du blir kvitt viruset finner du på www.antivirus.com

Se også www.virus112.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse