RealONE

Annonse


Prøv Reals Media Player-utfordrer

RealONE

RealONE er den nye alt-i-ett programmet for avspilling, lagring, streaming, og organisering av lyd og video. RealNetworks har slått sammen funksjonaliteten fra RealPlayer og RealJukebox, og håper nok på at RealONE skal bli en seriøs konkurrent til Windows Media Player.

Det ferdig programmet vil lanseres innen to måneder, og gi muligheten for å abonnere på en rekke innholdstjenester, mot en månedlig avgift. RealOne skal også gi brukere direkte tilgang til MusicNet, en kommende tjeneste RealNetworks har utarbeidet i samarbeid med plateselskapene Warner Music, EMI, BMG og Zomba.

En prøveversjon (pre-Beta) av RealONE kan lastes ned fra www.real.com. Husk bare å lese instruksjonene først, siden programmet bare fungerer i en begrenset tid, og overskriver alle dine tidligere Real-installasjoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse