Logitech Driving Force

Annonse


Det dirrer mellom beina…

Logitech Driving ForceIfølge Logitech har mange av Gran Turismo-spillerne plagdes litt med at de gjerne ikke har et egnet bordkant å montere PS2-rattet på. Derfor kommer den nye Driving Force utstyrt med ene egen benstøtte, som spennes fast til rattet og hviler mellom spillerens knær.

Driving Force har naturligvis force feedback, og kommer med åtte actionkanpper, start- og select-knapper, samt en ekstra analog D-pad som skal gjøre det enklere å styre rattets funksjoner. Et sett med pedaler gir deg kontroll over akselerasjon og brems.

Følgende spill skal ha støtte for Driving Force, når rattet kommer på markedet i slutten av oktober: Gran Turismo 3 A-spec, NASCAR Heat 2002, Motor Mayhem, Test Drive, og Test Drive Off-Road Wide Open.

Driving Force vil ha en veiledende pris på 1295,- kroner.

Annonse
MOMO Force – kun for seriøse PC-bilister

Deluxe-rattet for PC

Vi kan også nevne at vi nettopp har prøvd det nye PC-rattet som Logitech har utviklet sammen med MOMO – den anerkjente produsenten av ratt til blant annet Ferrari og andre racer- og luksusbiler.

MOMO-rattet er så absolutt rettet først og fremst mot entusiastene, med en heller stiv prislapp på 2495,- kroner. Men så får du da også håndsydd lærbekledning, solid konstruksjon i stål og børstet aluminium, og en tidligere uovertruffen feedback-effekt.

MOMO Force skal slippes for PC i slutten av oktober

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse