USA-terror4

Annonse


Video-rekord på nettet

USA-terror4Forrige ukes tragiske terrordrama vist for alvor nettets potensiale i å supplere live nyheter, og fremsto for mange som en alternativ informasjonskilde til TV-en. De som ikke har tilgang til fjernsyn på arbeidsplassen strømmet til de store nyhets-nettstedene for å følge med på de dramatiske nyhetene fra New York og Washington DC, og det samme gjorde bredbåndskundene.

Strøm av video

– Internett var for første gang del av en medie-begivenhet, sier online-redaktør i American Broadcasting Corporation (ABC) Bruno Patino til Reuters.

MSNBC leverte over 12.5 millioner streaming video-sendinger til nyhetstørste surfere på katstrofedagen 11. september. Dette er ny rekord, og ti ganger mer enn da Seattle ble utsatt for et kraftig jordskjelv i februar. Siden da har nettstedet levert mellom 8 og 10 millioner videostrømmer daglig.

Yahoo sier de måtte installere ekstra servere for å håndtere nettbesøk 11. september, og melder om over tyve ganger så mye video-streaming som vanlig. Det populære nettstedet har aldri hatt så mye trafikk som under terrorist-dramaet.

RealNetworks har logget 43.5 millioner streaming video

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse