Håvard Larsen

Annonse


EU kan velte HP/Compaq fusjon

Håvard LarsenHvem som egentlig er størst, Compaq eller Dell, er avhengig av hvordan du foretar beregnngen. Dell har gjennom sin Statoilavtale solgt mange maskiner ut av landet, og er trolig størst på salg. Men legger du salget i Norge til grunn er Compaq en hestemule foran.

Business as usual

-For oss er det business as usual, sier direktør i Compaq, Håvard Larsen. Han presiserer at selskapet ikke har til hensikt å gi opp kampen om markedsandelene, til tross for at Compaq nylig ble kjøpt opp av HP.

-Vi kommer tvert imot til å gjennomføre vår mest aggressive markedskampanje noen sinne, og introduserer nå en ny familie med produkter under navnet Compaq EVO. Disse produktene vil bli videreført også etter at Compaq blir en del av HP, sier Larsen.

Stanses av EU?

Larsen legger imidlertid ikke skjul på at det kan ta tid før selskapene er ferdig fusjonert. Fusjonen skal blant annet godkjennes av EU, en prosess som kan komme til å velte hele sammenslåingen.

Jeg vil ikke legge skjul på at det er mye som skal avklares før en eventuell fusjon kan gjennomføres. Jeg regner like vel med at vi skal klare det, og tror dette vil være endelig avklart først til sommeren. I mellomtiden har vi 9 måneder på oss, og i denne perioden satser vi for fullt. Det vil vi ha nytte av, enten det blir en fusjon eller ikke, sier Larsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse