USA-terror3

Annonse


USA på nett igjen

USA-terror3 – Teletrafikken til USA har siden kl. 03 i natt gått som normalt. Det gjelder både Internett og telefoni, opplyser pressetalsmann Steinar Ostermann i Telenor onsdag morgen. Hele tirsdag ettermiddag var det sperr i trafikken etter terrorangrepet.

Ostermann opplyser at det er lite Telenor kan gjøre for å øke kapasiteten over Atlanteren i en slik situasjon. Han utelukker derfor ikke at det igjen kan bli problemer når det blir morgen på USAs østkyst.

Wireless World

En noe mal apropos pressemelding kom inn fra organisasjonen som skal arrangere messen Wireless World 2001. Denne skulle funnet sted i World Trade Center 24. og 25. september. Begge tårnene på denne bygningen kollapset tirsdag etter at to fly hadde kræsjet inn i hvert av dem.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse