Siemens micro 4000

Annonse


Siemens med ny mini-trådløs

Siemens micro 4000Siemens nyeste håndsett for trådløs hjemmetelefoni er en lekker skapning. Ikke bare er designet det samme som på de nyeste mobiltelefonen, men batteri, lader, handsfree og annet tilbehør går glatt om hverandre.

Du kan faktisk bruke telefonen i bilen, skjønt med en rekkevidde i fri sikt på 300 meter skal du ikke kjøre særlig langt ut av gårdsplassen før kontakten lir borte.

Så er det heller ikke det som er meningen. Siemens Gigaset 4015 Micro er ment å brukes som en hjemmetelefon, der du kan gjøre deg nytte av en drøss funksjoner.

Her er noen nøkkeldata:

Annonse


  • Mål: 112,5×41,5×24,7 millimeter
  • Vekt: 100g
  • Standby tid: Opp til 250 timer
  • Taletid: Opp til 15 timer
  • Batteri: NiMH
  • Rekkevidde: 50 meter innendørs – 300 meter ved fri sikt

    Walkie Talkie

    Blant funksjonene kan vi nevne at 2 håndsett kan brukes som Walkie Talkie uavhengig av basestasjonen (kjekt på kjøpesenteret?). Dessuten kan du kalle opp 20 ulike nummer ved hjelp av stemmen. Telefonen har lagringsplass for 200 telefonnumre, og kan gi deg påminnelse om fødselsdager.

    Den viser SMS og innringers telefonnummer, kan brukes som baby-sitter og har integrert digital telefonsvarer.

    Enkel meny

    Det som kanskje gleder mest er at den har fått en meny som gjør at det faktisk er mulig å utnytte funksjonene uten forkurs på teknisk høyskole.Det finnes også en litt enklere utgave med betegnelsen Gigaset 4010. Telefonen er den samme, men basestasjonen er enklere og mangler blant annet telefonsvarer.

    Telefonene skal være klar for markedet i oktober, og prisen vil trolig ligge litt i overkant av der du finner 3010 i dag.

    Annonse