Microsoft HomeStation

Annonse


Hemmelig X-box-etterfølger

Microsoft HomeStationDatabladet PC Format mener å fastslå at Microsoft jobber med en ny spill- og underholdningsboks for hjemmebruk, under kodenavnet HomeStation. Og det hele er strengt, strengt hemmelig.

Ryktene vil ha det til at den nye boksen blir arvtakeren til Xbox, med grafikkprosessor fra nVidia, Dolby Digital surround, harddisk, bredbåndsforbindelse, Windows Media Player-teknologi, og Bluetooth.

Anonyme kilder skal ha røpet at HomeStation skal bli et utløp for Microsoft .NET, og spytte ut filmer, musikk og TV fra Microsofts servere. Samtidig skal boksen også kommunisere med MP3-spillere, og synkronisere data med PDA-en din.

Ifølge PC Format vil ingen offisielt bekrefte at HomeStation overhodet eksisterer. Hovedårsaken skal være at Microsoft ikke vil risikere å ta oppmerksomheten bort fra spillkonsollen Xbox, som etter planen skal lanseres i USA til høsten.

Det har heller ikke lykkes ITavisen.no å få bekreftet ryktene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse