ce2002-1

Annonse


Windows CE 4.0 lansert

ce2002-1Raskt oppsummert er dette nyhetene:

 • Penere og mer stilren layout
 • Du kan personliggjøre Today ved hjelp av såkalte skins
 • Automatisk konfigurering med flere muligheter
 • Bedre interoperabilitet med Palm
 • Maskinen har fått VPN og TSC software
 • Forbedret passordbeskyttelse
 • Internett-tilknytning i synkroniseringsstasjonen
 • Støtte for 802.11b, Bluetooth, USB og MMC
 • MSN Messenger for Pocket PC

  Ansiktsløftingen har gjort Pocket PC mer lik sine slektninger Windows XP og MSN. Maskinen kan nå sende og motta filer fra Palm, og om du er vant til å skrive Palms Graffiti vil Pocket PC også gjenkjenne og godta dette. I tillegg kan du skrive hele ord i håndskrift.

  Tynn klient

  Terminal Server Client gjør det mulig å benytte Pocket PC som tynn klient. Testere som har fått prøve dette sier det fungerer bra, men at navigasjonen er tungvint og tar lang tid. I tillegg setter skjermstørrelsen begrensninger for brukervennligheten.

  Minnesluker

  Det nye operativsystemet krever ganske mye minne, og det er usikkert om det vil bli mulig å oppgradere eksisterende maskiner. Operativsystemet skal kreve 32-bit ARM-prosessor, den samme som i dag benyttes av Compaq, og som også blir å finne i HPs nye modeller.

  Annonse


  MSN Messenger

  I tillegg til de mange tilkoblingsmulighetene har Windows CE 2002 fått MSN Messenger. Denne kjører i bakgrunnen, og om noen vil sende deg en melding spretter beskjeden opp på skjermen når du er på nettet.

  Microsoft har satt 4. oktober som lanseringsdato for nye produkter med Windows CE 2002, men HP valgte å presentere sine nyheter allerede i går.

  Både Jornada 565 (32 MB) og 568 (65 MB) vil få 206 MHz StrongArm prosessor, i tillegg til utbyttbare Lithium-ion batterier, CE 2002 og mye annet.

  Annonse


  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse